Turmalin karkötő

12 990 Ft

Tökéletesen csillogó csoda, ezüst zárral, állítható méretben. A karkötő végét mini szivecskés,ezüst lánccal hosszabbítjuk, hogy minden mérethez tökéletesen igazodjon. ( Ha ettől eltérő méretre lenne szükséged vedd fel velünk a kapcsolatot. )

Karkötő hossza: 16cm + 4cm állítási lehetőség

Gyöngyök átmérője: 2,5 mm

Kicsit a turmalinról:

Ugye, hogy téged is megbabonázott a turmalin karkötőnk?  Nem vagy vele egyedül, mi is imádjuk. Hogy miben rejlik mégis a turmalin varázsa? Először a sokszínűsége fogott meg minket, szó szerint. Csoda színekben pompázik:  az átlátszótól kezdve a sárgán, rózsaszínen át a türkizes zöldig. Ezekben a minikére (2mm) csiszolt, szépen fazettált gyöngyökön minden szépsége tökéletesen megmutatkozik. Mint minden drágakőnek és ékszernek, sokat tulajdonítanak bizonyos tulajdonságokat: gyakran emlegetik védelmező hatását, ami segít távoltartani a negatív energiákat. Nem mellesleg úgy is tartják, hogy segít a stressz csökkentésében.

Kell ennél több? 🙂

A kép tájékoztató jellegű. Mivel minden drágakő amivel dolgozunk természetes eredetű, kisebb színbeli eltérések lehetnek a fotón látható színek és a kapott termék színei, színkombinációi között.

 • + PAMUT ÉKSZERTARTÓVAL KÉREM (+690 Ft) *

  Pamut ékszertasak
  – ékszertartó zsák – Sötétkék + 690 Ft
  Pamut ékszertasak
  – ékszertartó zsák – Szürke + 690 Ft
  Pamut ékszertasak
  – ékszertartó zsák – Rózsaszín + 690 Ft
- +
Tömeg 2 g
Méretek 160 mm
Méret

48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64

Cikkszám: 109 Kategóriák: ,

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.