My Love gyűrű

15 990 Ft

Várható szállítási idő: 2-3 hét. 

Igazi minimál, szív, gyűrű csoda, nem csak szerelmeseknek! Minden Mirc ékszer egyedileg kézzel készül. Anyaga 925-ös finomságú sterling ezüst.

Nem tudod a gyűrű méreted? Nem gond! Bármelyik ékszerboltban meg tudják mondani a méreted, ez a legbiztosabb és legpontosabb! Ha nincs a közeledben vagy nem tudsz elmenni akkor sem kell izgulni, van megoldás! ?

 1. Ha van olyan gyűrűd ami méretben jó, egy vonalzóra rátéve mérd meg a belső átmérőjét. Az így kapott értéket tüntesd fel rendeléskor a megjegyzésben!! ( mm pontosan!)
 2. Fogj egy kb 4-5 mm vastagságú papírcsíkot vagy akár  szalagot és szorosan tekerd vele körbe az ujjad, amin hordani szeretnéd a gyűrűt, majd egy mérő eszköz (pl. vonalzó)  segítségével mérd le a kapott hosszt (mm) és írjd bele a rendelés megjegyzés rovatába.

Erre figyelj mérés közben: Melegben akár 1-2 számmal is megnőhet ujjunk mérete. A mérést mindenképp szobahőmérsékleten végezd! A jobb és bal kéz azonos ujjai más-más méretűek lehetnek, ezért mindig azt az ujjad mérd, amin viselni fogod az ékszert!

A legpontosabb az ékszerbolti méretvétel, lehetőség szerint ezt az opciót válaszd az ideális méret kiderítésére! ? 

Amennyiben arany medált szeretnél, azt az egyedi ékszertervező  felületén tudod megrendelni!

 

Szív medál mérete:

Szélessége kb 24 mm, magassága 22 mm. Mivel méretenként változik a gyűrű nagysága, így kisebb vagy nagyobb lehet mérettől függően.

 • + PAMUT ÉKSZERTARTÓVAL KÉREM (+690 Ft) *

  Pamut ékszertasak
  – ékszertartó zsák – Sötétkék + 690 Ft
  Pamut ékszertasak
  – ékszertartó zsák – Szürke + 690 Ft
  Pamut ékszertasak
  – ékszertartó zsák – Rózsaszín + 690 Ft
- +
Cikkszám: 89 Kategóriák: ,