Amazonit karkötő

11 990 Ft

Várható szállítási idő: 2-3 hét. 

Egyszerű, de nagyszerű, csillogó csoda, ezüst zárral, állítható méretben. A karkötő végét mini szivecskés-ezüst lánccal hosszabbítjuk, hogy minden mérethez tökéletesen igazodjon. ( Ha ettől eltérő méretre lenne szükséged vedd fel velünk a kapcsolatot. )

Karkötő hossza: 16cm + 4cm állítási lehetőség

Gyöngyök átmérője: 2,5 mm

Kicsit az amazonitról:

A tökéletes kék árnyalatai, lány nem tolakodó, szinte már “léleksimogató”.  Spirituális értelemben nem is véletlen, mivel úgy tartják az amazonit nyugtató hatással van az idegrendszerre és segít feloldani a bennünk lévő feszültséget. Segítségünkre lehet az ellazulásban, de jótékony hatását megfigyelték depresszió és érzelmi problémák esetén is. Segíthet újra rátalálni az élet szépségére és a szívünkre mind fizikálisan, mind spirituálisan is pozitív hatással lehet. Non plus ultra, hogy a női nem támasza volt már a régi időkben is, ahol kézbe adva a szülés könnyítésére alkalmazták, de a menstruáliós görcsök is enyhülnek hatására.

 

A kép tájékoztató jellegű. Mivel minden drágakő amivel dolgozunk természetes eredetű, kisebb színbeli eltérések lehetnek a fotón látható színek és a kapott termék színei/színkombinációi között.

 • + PAMUT ÉKSZERTARTÓVAL KÉREM (+690 Ft) *

  Pamut ékszertasak
  – ékszertartó zsák – Sötétkék + 690 Ft
  Pamut ékszertasak
  – ékszertartó zsák – Szürke + 690 Ft
  Pamut ékszertasak
  – ékszertartó zsák – Rózsaszín + 690 Ft
- +
Cikkszám: 108 Kategóriák: ,