KHK #AJMAFT by MIRC

Kende-Hofherr Krisztával ez már a második együttműködésünk és reméljük nem az utolsó! De engedjétek meg, hogy most kicsit erről a mostaniról meséljünk, ami az “AJMAFT” nevet viseli. Hogy mit jelent ez az 5 betű?

“Ha tudod, hogy mit akarsz, ha eléggé akarod és hajlandó vagy fáradhatatlanul tenni is érte, akkor már csak idő kérdése az egész. Ha meg sem próbálod, soha nem derül ki, hogy mi lett volna, ha…. Azt hiszem, hogy nem véletlen, hogy mára már összenőtt velem a következő gondolat. Akard jobban, mint amennyire félsz tőle! “ KHK

Akard Jobban Mint Amennyire Félsz Tőle! Ennyire egyszerű lenne a siker titka? Ehhez bizony nem csak a saját kezünkbe kell venni az irányítást de hatalmas bátorság és önerő is kell hozzá! Na, de valljuk be…, néha nehéz egyedül és egy kis támaszra van szükségünk. Ezért a KHK Code karkötők víziójából kiindulva úgy gondoltuk, az AJMAFT ékszereknek is meg kell születniük! 

A kollekciót úgy alkottuk meg, hogy minden ízlésének és alkalomnak megfeleljen, így biztosan megtalálod a saját stílusodhoz leginkább passzolót. Ezek a kis csillogó csodák mindig ott lesz veletek emlékeztetve arra, hogy képesek vagytok elérni a céljatitokat, legyen bármilyen rögös is az oda vezető út. 

Reméljük, ti is annyi örömötök lelitek majd az ékszerekben, mint mi a készítésükben! 

Szeretettel: 

Míra és Kriszta

KHK - Mirc - AJMAFT karkötők és nyakláncok

AJMAFT kollekció

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.