Kapcsolat

/
Kapcsolat

Rólunk

Üdvözölünk Kedves Látogató!

Az ékszerekhez mindig tartozik egy jelentésteli történet is. Utalások, érzelmek, apró örömök kis csomagjaiként fonódnak viselőjük karjára, nyakára, himbálóznak fülein. Ezért szerettem bele az ötvösmunkába. Nagyon korán egyértelmű volt számomra, hogy ezt szeretném csinálni, ezeket a kis csomagokat szeretném adni az embereknek. 22 évesen kaptam meg az ötvös- és aranyműves bizonyítványomat, és nagy hálával gondolok egykori mesteremre. Most pedig saját vállalkozásomat építgetem, szeretnék minél többet alkotni, adni, fejlődni.

Minden Mirc ékszer egyedileg kézzel készül. Az ékszerek akril fonalból és 925-ös finomságú ezüstből készülnek. A karkötők egyedileg könnyen méretre állíthatók, a rajta lévő csomók segítségével. Kérésre egyedi elképzeléseket is megvalósítunk ezüstből, de akár 14 karátos aranyból is.

Tóth Diána Mirc Jewellery

Míra húgaként kivételes dolgom volt, ugyanis ő szerettette meg velem az ékszerek világát viszonylag korán. A leges-legelső (még rézből készült) “Mirc” -et nekem készítette  kisiskolás korában, aztán természetesen – szerencsémre – én tesztelhettem nagyon sok első darabot. Elég hamar rájöttünk, hogy tökéletesen kiegészítjük egymást a munkában. Ő csodás ékszereket készít, én pedig otthonosan mozgok a háttérfolyamatokban. 2021-ben képesítést szereztem mint ékszerbecsüs, így még hatékonyabban tudom segíteni ezen a kalandos úton.

Jelenleg én felelek minden Mirc -es  online felületért, azaz többek között a social médiáért, a fotókért, az ékszerek grafikai tervezéséért és a kapcsolattartásért. Ha e-mailt írsz, vagy üzenetet küldesz az oldaról, én fogok válaszolni és egyedi elképzelésed grafikai tervét is én készítem el neked.

Ha szeretnéd a számodra fontos dolgokat magadon viselni, fordulj hozzánk bátran!

Míra és Dia

Egyedi ékszert szeretnél, vagy más kérdésed van? Keress minket bátran! ♡

kapcsolat

Elérhetőségek:

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.